Nyheder

Opdateret 29. nov. 2021

Pga. nye restriktioner vedr. corona, skal der fra den 29. november 2021 atter vises coronapas og bæres mundbind i klinikken.  

 

 

Profil

Agnes Andersen - Zoneterapeut og massørHvem er Bente?
Jeg er zoneterapeut og massør, medlem af FDZ - Forenede Danske Zoneterapeuter og registreret alternativ behandler (RAB). Det betyder, at min zoneterapeutuddannelse er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Registreringen stiller desuden krav til klinikkens indretning, overholdelse af etiske regler, samt løbende videreuddannelse.

I august 2017 blev jeg færdig med uddannelsen som zoneterapeut og i april 2018 som fysiurgisk massør. Endvidere har jeg en uddannelse som psykomotorisk terapeut fra 2010.

Januar 2018 startede jeg som selvstændig zoneterapeut hos ABFys og Sportsklinik sammen med Agnes Andersen, som et halvt år før havde flyttet sin klinik fra sit hjem og over til ABFys og Sportsklinik. Agnes besluttede dog at det var tid til at gå på pension november 2019, efter 16 år som selvstændig zoneterapeut og massør. Jeg overtog herefter hjemmesiden "Helseklinikken 3500".

Igennem arbejdet i klinikken har jeg gode erfaringer med, hvad behandling med zoneterapi og massage kan gøre for menneskers helbred og velbefindende. Zoneterapi og massage virker både afspændende og afstressende og hjælper kroppen til at opretholde en sund balance. 

Helseklinikken - Hos ABFys - Ryetvej 26 - 3500 Værløse - Telefon: 26701337 - Email: belar@nypost.dk