Nyheder

Opdateret 14.01.23

Vidste du at det allerede nu er ved at være sæson for pollenallergi? Specielt el og hassel, som starter allerede i februar og topper i marts. Zoneterapi kan være med til at afhjælpe gener som røde, kløende øjne og løbende eller stoppet næse. Kom og prøv om zoneterapi kan afhjælpe dine gener. 

 

 

Behandlinger hos Helseklinikken

Zoneterapi
Zoneterapi er blandt de ældste og mest anvendte behandlingsformer. Det er en naturlig behandling, der blev praktiseret allerede for 5000 år siden i Kina.

Punkterne under fødderne har forbindelse til organer, muskler, nerver, kredsløb og meridianbaner i kroppen. Ved tryk på zonerne aktiveres kroppens egne regulerings-mekanismer, som bringer kroppen i balance.

Hvis det er første gang, du skal have zoneterapi og ønsker at starte i et forløb, kan det være en god idé at vælge "zoneterapi, 1. konsultation", når du booker, så er der tid til at gå i dybden omkring dine ønsker og forventninger, samtidig med at der er god tid til behandlingen også.

Alle kan modtage zoneterapi, både børn og voksne, unge og ældre.

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til zoneterapeutisk behandling, hvis der foreligger en lægelig diagnose.

Læs mere om zoneterapibehandlingenKombinationsbehandling
Massage er en direkte bearbejdning af musklerne, hvilket løsner op i kroppens spændinger. Massage virker afstressende og giver ny energi.

En kombination af zoneterapi og massage giver en meget virkningsfuld behandling. Den dybe afspænding, der opnås ved massage, gør kroppen meget modtagelig for zoneterapien.

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi og massage. Spørg din sundhedsforsikring eller din arbejdsgiver.

Læs mere om kombinationsbehandlingen

 

 


Se priser og behandlingernes varighed

Helseklinikken - Hos ABFys - Ryetvej 26 - 3500 Værløse - Telefon: 26701337 - Email: belar@nypost.dk